Взяли участь у міжнародному вебінарі з питань наукової публікації та комунікації

24 березня 2023 року проректор з наукової роботи протоієрей Владислав Фульмес взяв участь у міжнародному вебінарі "Найкращі стандарти наукової публікації та комунікації. Зустріч з експертом", який був організований Навчально-науковим медичним інститутом Сумського державного університету.

Лектором вебінару був Армен Гаспарян - MD, PhD, FESC, доцент кафедри медицини ревматології та досліджень і розробок, Dudley Group NHS Foundation Trust, Teaching Trust Університету Бірмінгема.

Під час вебінару було обговорено наступні теми: "Як провести наукове дослідження – онлайн опитування пацієнтів або спеціалістів та підготувати його до публікації", "Інструменти та онлайн-платформи відкритого доступу", "Найкращі стандарти написання систематичного огляду літератури", "Рецензування наукових статей: як стати експертом-рецензентом?", "Scopus - найкраща платформа для пошуку наукової інформації і її аналізу".

Зустріч закінчилась інтерактивною сесією у форматі запитань та відповідей, що дозволило учасникам отримати більше практичних порад та відповідей на свої запитання. Вебінар став корисним для учасників, які зможуть використати отримані знання в своїй науковій роботі.

Надіслав: VPBAcademy , дата: сб, 03/25/2023 - 11:50