Завершили читання Невсипущого псалтиря

10 квітня 2020 року в академічному храмі всіх святих землі Волинської завершили читання Невсипущого псалтиря молебнем та панахидою, очолювані ректором прот. Володимиром Вакіним. За молитвою ще раз згадували імена за здоров’я та упокій, що подавалися для поминання.
Після богослужіння отець Володимир подякував усім тим, хто прилучився до читання Неусипного псалтиря за їхні зусилля і постійність. Цьогоріч подвиг цілодобового читання псалмів був ще посилений через обставини пов’язані з умовами всезагального карантину. Відтак забезпечення безперестанного читання кафізм була помножена на подвійну відповідальність спільної молитви за усе людство в час пандемії.
Крім того ректор зазначив, що з благословення керуючого Волинською єпархією владики Михаїла ми щодня служимо молебень за здоров’я людей та лікарів, що сумлінно звершують свій обов’язок.
Так що, за образним порівнянням отця Володимира, академічний домовий храм наповнився неперервним молитовним звернення до Престолу Всевишнього. Просячи, щоб невидима сила благодаті Духа Святого перемогла, невидиму для людського ока, згубну дію вірусу та ми швидше змогли повернутися до звичного для нас плину життя.
«Ми віримо, що із Світлим Христовим Воскресінням прийде до нас милість Божа, на яку ми надіємось і сподіваємось» - на завершення наголосив отець Володимир.

Надіслав: VPBAcademy , дата: пт, 04/10/2020 - 17:32